Bosbad aanwezig bij de Lunterse Uitmarkt

Op zaterdagmiddag 6 april 2024 wordt het weer een gezellige middag bij De Koepel. Tussen 14.00 en 17.00 uur vieren we de opening van het Koepelseizoen met de Lunterse Uitmarkt. Gelijktijdig zullen ook de binnen expositie, van leerlingen van Atelier Bouwsema, en de buiten expositie, verzorgd door Kunstlijn Lunteren, geopend worden.

De gezellige seizoens- en expositie openingen zijn bekend in het Lunterse maar met de Lunterse Uitmarkt wil de Koepelcommissie Lunteranen uitnodigen om te komen kijken wat de Lunterse verenigingen en stichtingen komend jaar allemaal voor ons in petto hebben. Diverse Lunterse organisaties zullen hun programma voor komend jaar laten zien op het pleintje voor De Koepel. 

Deze organisaties doen mee met de Lunterse Uitmarkt:
>  Wegwies
>  Happen en meer
>  Kunstlijn Lunteren
>  Bosbad Lunteren
>  Vrienden van Het Luntersche Buurtbosch
>  Stichting Het Luntersche Buurtbosch
>  Stichting Beleef Lunteren
>  Lunteren Aktief
>  Lunteren Media / Lunterse Krant

Laagdrempelig
De Lunterse Uitmarkt is laagdrempelig en de Koepelcommissie hoopt dat veel Lunterse verenigingen en stichtingen ook willen laten zien wat er de rest van het jaar allemaal te beleven is in Lunteren. Uiteraard is er een gezellig muziekje en er zullen drankjes te koop zijn. Uiteraard gaat ook de Pleisterplaats weer open. Hier zijn de warme dranken en overheerlijke koeken te koop.