Actuele berichten

5-weekse Borstcrawl cursus

Voor veel mensen is het lang geleden dat zij uitgelegd hebben gekregen over de borstcrawl. Tijdens deze cursus leren we je de techniek!

Voorverkoop seizoen 2024

Woensdag 24 april 2024 gaan de deuren van het Bosbad weer open en start het nieuwe seizoen. Zoals elk jaar bieden wij onze gasten de mogelijkheid om een abonnement met korting te kopen.

Bosbad aanwezig bij de Lunterse Uitmarkt

Op zaterdagmiddag 6 april 2024 wordt het weer een gezellige middag bij de opening van het Koepelseizoen. Het Bosbad is uiteraard aanwezig.

Rabo ClubSupport van start

De Rabo Club Support Actie is weer begonnen. En daar doen we graag aan mee.

Einde seizoen 2023

Het is alweer zover… Seizoen 2023 zit er alweer op. Per zondag 3 september zijn wij gesloten.

1e editie OLD-Duuk in het Bosbad een groot succes!

Maar liefst 150 deelnemers deden mee aan de eerste Ontnuchterende Lunterse Duuk in ons mooie Bosbad.

Bosbad Lunteren in de wolken met gulle gift van Rabobank

De Rabobank heeft een buitengewoon gulle donatie van maar liefst 20.000 euro aan het Bosbad geschonken!

Zwem4daagse 2023

De datum is inmiddels bekend! Onze gezellige Zwem4daagse zal dit jaar van maandag 26 t/m vrijdag 30 juni plaatsvinden.

Ook dit jaar is er weer Swim2Play

Swim2Play is een nieuwe vorm van schoolzwemmen. Elk jaar organiseert het Bosbad samen met Sportservice Ede momenten voor Swim2Play.

Andere openingstijden dit seizoen

De trouwe Bosbad bezoeker was het vast al opgevallen dat we dit jaar andere openingstijden hebben.

Het Bosbad seizoen zit er bijna weer op

Het zwemseizoen bij het Bosbad sluit elk jaar op Oud Lunterse Dag. Maar bij lekker weer en beschikbaarheid van onze seizoensmedewerkers blijven wij graag nog iets langer open.

Einde seizoen weer in zicht

Het duurt gelukkig nog even, maar het einde van het Bosbad-seizoen 2022 komt weer in zicht.

Zwem4daagse 2022 bij Bosbad Lunteren

Van maandag 30 mei t/m 3 juni start de jaarlijkse Zwem4daagse weer bij Bosbad Lunteren! Een sportief evenement voor jong en oud, waarbij we elkaar stimuleren om te blijven zwemmen. 

Verbouwing receptie en winkeltje Bosbad

Het ziet er misschien nu nog uit als een bouwval, maar Bouwbedrijf Wolswinkel is volop bezig om de receptie van het Bosbad klaar te krijgen voor de opening van het nieuwe seizoen! 

Winnaar Rabo Club Support actie

Vrijwel elk jaar vragen we de Rabobank om deelname aan de Rabo Club Support actie. Dit is een prachtig initiatief waarmee zij lokale clubs en verenigingen financieel tegemoetkomen.

Bosbad seizoen 2021 ten einde

De extra dagen dat het Bosbad open bleef waren niet voor niets. Want de zon zorgde voor gezellige drukte in het bad.

Bosbad nóg een paar dagen langer open

Het lijkt dan toch nog te gebeuren: Nederland krijgt volgende week een lekker zonnig weekje cadeau!

Einddatum Bosbadseizoen 2021

Het Bosbad seizoen 2021 komt helaas weer ten einde! Vrijdag 3 september zal de laatste dag zijn dat jullie nog lekker kunnen komen zwemmen.

Programma Zwem4daagse

Bekijk hier het programma van deze gezellige week.

Zwem4daagse bij Bosbad Lunteren

Bosbad Lunteren organiseert wederom de Zwem4daagse in haar prachtige buitenbad, midden in het bos. De Zwem4daagse is een sportief evenement waaraan jong en oud kunnen meedoen!

Wipkippen vinden een nieuw thuis

Het Bosbad Lunteren is erg blij met twee nieuwe wipkippen op de ligweide. Ze staan in de schaduw bij het pierenbadje op een veilige plek voor de kleinsten onder ons.

Versoepeling coronamaatregelen vanaf 19 mei

Afgelopen maandag werden de versoepelingen voor de sportbranche, en daarmee ook de zwembaden, definitief bevestigd. Daar zijn we als Bosbad Lunteren enorm blij mee! Per woensdag 19 mei zullen de volgende maatregelen gelden...

Coronamaatregelen bij opening Bosbad

Ook als zwembad staan we voor de uitdaging om zwemmen mogelijk te maken binnen de gestelde maatregelen vanuit de overheid. We realiseren ons dat de huidige oplossing niet ideaal is, maar we doen er alles aan om het zo werkbaar mogelijk te laten zijn. We hopen op uw begrip hiervoor.

Bestel je abonnement dit jaar online!

De zomer is in aantocht en wij hebben enorm veel zin om jullie te verwelkomen!
Vanaf Koningsdag zal Bosbad Lunteren traditiegetrouw haar deuren weer openen. Graag informeren we iedereen over de nieuwe openingstijden en abonnementen voor seizoen 2021.

Zwemplezier in het Bosbad in Lunteren

Kom werken bij het Bosbad

Elk seizoen gaan we weer op zoek naar een team van enthousiastelingen die het heerlijk vinden om in de gezonde buitenlucht te werken. Voor alle vacatures geldt dat het aantal werkuren en werkdagen bespreekbaar zijn.

Bosbad gaat verder open

“Laat maar komen, die bezoekers.” Zo zou je de sfeer kunnen beschrijven die er heerst bij het personeel van het Bosbad. Opgelucht dat de maatregelen rond Corona voor een belangrijk deel zijn versoepeld.

Corona maatregelen

“Laat maar komen, die bezoekers.” Zo zou je de sfeer kunnen beschrijven die er heerst bij het personeel van het Bosbad. Opgelucht dat de maatregelen rond Corona voor een belangrijk deel zijn versoepeld.

Schildersbedrijf Vliem

Schildersbedrijf Vliem verrast Bosbad met cheque

Vierduizend euro. Dat is het bedrag wat schildersbedrijf Vliem afgelopen donderdag overhandigde aan Het Bosbad in Lunteren. Een prachtig geschenk, met een mooie geschiedenis.

Lunterse peuters goed met Rabobank

Goed nieuws voor de vele peuters die jaarlijks hun weg naar het Bosbad weten te vinden. Via de Rabo Clubsupport actie ontving het Bosbad een sponsoring voor de renovatie van het peuterbadje.

Zwemvierdaagse 2019

Het is weer zover! Van maandag 8 juli t/m vrijdag 12 juli wordt de nationale zwemvierdaagse in het Bosbad van Lunteren gehouden.

Arie Jonkers: Tuinman met wortels in het Bosbad

Tuinman Arie Jonkers is al van jongst af aan een trouwe bezoeker van het Bosbad.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van acties, evenementen en activiteiten rondom het Bosbad? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.