Uitnodiging “Kijkje in de keuken” bij het Bosbad

Bosbad Lunteren timmert aan de weg

Het Bosbad heeft de laatste jaren nogal wat stappen gemaakt. En dat is bijzonder voor een stichting die financieel afhankelijk is van de gemeente. Echter kan het Bosbad al jaren rekenen op de steun van de Vereniging Vrienden van het Bosbad. En daar zijn ze erg dankbaar voor.

Vereniging Vrienden van het Bosbad

Deze vereniging maakt het mogelijk dat iedereen die het Bosbad een warm hart toedraagt een vrijblijvende donatie kan doen. Hierdoor kan het Bosbad blijven bestaan én vernieuwen. Zo is er onlangs een prachtige stretch tent op het terras bijgekomen, kon er een nieuwe grasmaaier en waterstofzuiger gekocht worden en is de kiosk helemaal vernieuwd.

Uitnodiging ‘Kijkje in de keuken’

Het Bosbad krijgt vaak vragen over waar de donaties aan besteed worden, maar ook over hoe alles werkt rondom het zwembad. Daarom is iedereen op zaterdag 29 juni tussen 10:00 en 13:00 uur van harte welkom voor een ‘kijkje in de keuken’ bij het Bosbad!

Het team laat alle geïnteresseerden graag zien hoe de machinekamer werkt, hoe er energie wordt bespaard, hoe dat grote bad op 23 graden kan blijven en wat de Vrienden van het Bosbad allemaal hebben bijgedragen. 

Ook is het mogelijk om lid te worden en natuurlijk om een duik te nemen. Iedereen is welkom!